Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht

ANDRE
RIEU

VRIJTHOF 2021

ANDRE RIEU @ LUSTER

De zomer van 2021 wordt wederom een groot feest! André Rieu en zijn wereldberoemde Johann Strauss orkest staan voor de 16e keer op het Vrijthof in Maastricht. Gedurende de maand juli zal het gehele plein omgetoverd worden tot een indrukwekkend openluchttheater, waarbij André Rieu de show steelt met zijn populaire concertreeks. Het terras van LUSTER maakt onderdeel uit van dit prachtige openluchttheater. Voor elk concert bieden wij daarom een terrasarrangement aan waarbij een luxe 3-gangen keuze diner wordt geserveerd. Gezien onze ligging heeft u perfect zicht op de schermen & het podium. Bij slecht weer tijdens het diner, is het gedeeltelijk mogelijk te verplaatsen naar ons restaurant en wordt u voorzien van poncho’s. Desalniettemin doen wij ons uiterste best om goed weer te bestellen!
.
De tot nu toe bekende data zijn onderstaand weergegeven. Doorgestreepte  data zijn uitverkocht of nog niet beschikbaar. De tickets kosten € 99,50 per persoon, inclusief een zitplaats op ons terras & een 3-gangen diner. Drank is niet inbegrepen.

Heeft u een ticket voor het concert van 2020? Dan is deze geldig voor hetzelfde weekend in 2021. Kijk op www.vrijthof.info voor meer informatie, data en antwoorden op uw vragen.
.
Reserveren is alleen mogelijk per mail: rieu@lustermaastricht.nl

Donderdag 1 juli
Vrijdag 2 juli
Zaterdag 3 juli
Zondag 4 juli

Donderdag 8 juli
Vrijdag 9 juli
Zaterdag 10 juli
Zondag 11 juli

Donderdag 15 juli
Vrijdag 16 juli
Zaterdag 17 juli
Zondag 18 juli

Vrijdag 23 juli
Zaterdag 24 juli

Reserveer & noteer daarbij uw naam, telefoonnummer, de gewenste datum, het aantal personen & uw adresgegevens indien u de kaarten per post wilt ontvangen. Kaarten kunnen na betaling niet worden geretourneerd of omgeruild. Bij reserveringen voor 2021 geldt een aanbetaling van 20%.

INSPI
RED
BY
MEDI
TERRA
NEAN

DISHES

Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht