Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht

ANDRE
RIEU

VRIJTHOF 2020

ANDRE RIEU @ LUSTER

Beste gast,
.

Middels dit schrijven willen wij u, tot onze grote teleurstelling, graag op de hoogte stellen van onderstaand bericht omtrent de Vrijthofconcerten van André Rieu 2020.
.
Onderstaand een bericht van André Rieu:
.
“Op dit moment raakt Corona ons hele leven. Onze grootste zorg is de veiligheid en het welzijn van onze geliefde fans, muzikanten, team en publiek, allemaal onderdeel van de grote “André-Rieu-Familie”.
.
Tot onze grote spijt moeten wij u vandaag mededelen, dat onze traditionele openluchtconcerten op het Vrijthof in Maastricht op voorschrift van de Nederlandse regering niet mogen plaatsvinden in juli 2020.
.
Voor velen is dit nieuws hartverscheurend – en ook voor ons is het erg moeilijk deze beslissing te moeten accepteren. Sinds 2005 zijn mijn orkest en ik er zo trots op, dat we bezoekers van over de hele wereld tijdens meer dan 100 concerten in mijn mooie woonplaats Maastricht mochten verwelkomen. Vorig jaar nog kwamen er 150.000 fans uit 90 verschillende landen, om samen met ons onvergetelijke avonden vol muziek en plezier te beleven. 
.
Ook al kunnen we deze zomer niet bij elkaar zijn, we blijven optimistisch dat de situatie binnenkort zal verbeteren. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om al onze concerten opnieuw in te plannen, omdat we u iets fijns willen geven om naar uit te kijken. Wat het Vrijthof betreft, blijven alle tickets en terrasarrangementen geldig voor onze openluchtconcerten in juli 2021. Kijk op http://vrijthofmaastricht.nl/faq/ voor meer informatie, data en antwoorden op uw vragen.
.
Ik weet dat we allemaal erg bezorgd zijn over de impact die Corona heeft op onze dierbaren en op ons dagelijks leven. Het Johann Strauss Orkest en ik sturen u onze allerbeste wensen. We kunnen niet wachten tot we de muziek, de gezelligheid en het plezier weer met jullie kunnen delen! „The Waltz Must Go On“ – en dat gaat ook gebeuren!
Blijf gezond, lieve groeten, uw André Rieu”
.
Alle communicatie omtrent de concerten van André Rieu verloopt voortaan enkel via rieu@lustermaastricht.nl. Wij zullen u reactie zo snel mogelijk in behandeling nemen.
.
Met gastvrije groet,
.
Team LUSTER

Donderdag 2 juli
Vrijdag 3 juli
Zaterdag 4 juli
Zondag 5 juli

Donderdag 9 juli
Vrijdag 10 juli
Zaterdag 11 juli
Zondag 12 juli

Donderdag 16 juli
Vrijdag 17 juli
Zaterdag 18 juli
Zondag 19 juli

INSPI
RED
BY
MEDI
TERRA
NEAN

DISHES
Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht