Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht

ANDRE
RIEU

VRIJTHOF 2022

ANDRE RIEU @ LUSTER

NO TICKETS AVAILABLE

De zomer van 2022 wordt wederom een groot feest! André Rieu en zijn wereldberoemde Johann Strauss orkest staan voor de 16e keer op het Vrijthof in Maastricht. Gedurende de maand juli zal het gehele plein omgetoverd worden tot een indrukwekkend openluchttheater, waarbij André Rieu de show steelt met zijn populaire concertreeks.

 

Het terras van Luster maakt onderdeel uit van dit prachtige openluchttheater. Voor elk concert bieden wij daarom een terrasarrangement aan waarbij een luxe 3-gangen keuze diner wordt geserveerd. Gezien onze ligging heeft u perfect zicht op de schermen & het podium. Bij slecht weer tijdens het diner, is het gedeeltelijk mogelijk te verplaatsen naar ons restaurant en wordt u voorzien van poncho’s. Desalniettemin doen wij ons uiterste best om goed weer te bestellen!
.
De tot nu toe beschikbare data zijn weergegeven in het reserveringsformulier. De tickets kosten € 114,50 per persoon, inclusief een zitplaats op ons terras & een 3-gangen diner. Drank is niet inbegrepen.

 

Heeft u een ticket voor het concert van 2020 of 2021? Dan is deze geldig voor hetzelfde weekend in 2022. Kijk op www.vrijthof.info voor meer informatie, data en antwoorden op uw vragen.
.
Reserveren is alleen mogelijk via het reserveringsformulier op deze pagina.

  INSPI
  RED
  BY
  MEDI
  TERRA
  NEAN

  DISHES

  Luster Maastricht | Mediterraanse Bistro | Restaurant Vrijthof Maastricht